Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas obuolių
- 70 gramų kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 3/4 arbatinio šaukštelio prieskonių (žuvies)
- 500 gramų žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies gabaliukus paprieskoniuojam, apvoliojam ją tešloje ir kepam ant aliejaus. Iškeptą sudedame į pieną ir užviriname, paverdam apie 1 - 2 min. Į įkaitintą aliejų dedame nulupto obuolio griežineliu ir pakepame iš abiejų pusių. Į lėkštę dedame obuolio griežinėlį, žuvies gabaliukus, ir vėl obuolio riekelę. Tiekiam su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas obuolių
- 70 gramų kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 3/4 arbatinio šaukštelio prieskonių (žuvies)
- 500 gramų žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies gabaliukus paprieskoniuojam, apvoliojam ją tešloje ir kepam ant aliejaus. Iškeptą sudedame į pieną ir užviriname, paverdam apie 1 - 2 min. Į įkaitintą aliejų dedame nulupto obuolio griežineliu ir pakepame iš abiejų pusių. Į lėkštę dedame obuolio griežinėlį, žuvies gabaliukus, ir vėl obuolio riekelę. Tiekiam su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą