Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 600 gramų vištos filė
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (adžikos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną adžikos prieskoniais ir laikome apie 3-4 val.
Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną ir vartant kepame virš mažos ugnies, kol gražiai apskrus abi vištienos filė pusės.
Patiekiama su keptomis bulvytėmis arba ryžiais bei šviežiomis daržovėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 600 gramų vištos filė
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (adžikos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną adžikos prieskoniais ir laikome apie 3-4 val.
Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną ir vartant kepame virš mažos ugnies, kol gražiai apskrus abi vištienos filė pusės.
Patiekiama su keptomis bulvytėmis arba ryžiais bei šviežiomis daržovėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą