Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (adžikos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną adžikos prieskoniais ir laikome apie 3-4 val.
    Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną ir vartant kepame virš mažos ugnies, kol gražiai apskrus abi vištienos filė pusės.
    Patiekiama su keptomis bulvytėmis arba ryžiais bei šviežiomis daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Gedas

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (adžikos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną adžikos prieskoniais ir laikome apie 3-4 val.
    Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną ir vartant kepame virš mažos ugnies, kol gražiai apskrus abi vištienos filė pusės.
    Patiekiama su keptomis bulvytėmis arba ryžiais bei šviežiomis daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Gedas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų