Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas vištiena
- 0.5 stiklinės obuolių sulčių
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 50 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir, surišus jos kojas, 1 val. laikoma šaltai.
Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, vis pašlakstant obuolių sultimis bei atsiradusiu skysčiu.
Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą.
Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama.
Tiekiama su keptomis bulvėmis bei vaisių kompotu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas vištiena
- 0.5 stiklinės obuolių sulčių
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 50 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir, surišus jos kojas, 1 val. laikoma šaltai.
Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, vis pašlakstant obuolių sultimis bei atsiradusiu skysčiu.
Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą.
Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama.
Tiekiama su keptomis bulvėmis bei vaisių kompotu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą