Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 250 mililitrų acto (balzaminis)
  • 200 gramų sojos padažo
  • 2 kilogramai kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinato gaminimas:

    išmaišome actą su medumi, sojos padažu ir garstyčiomis.

    Kiaulienos nugarinę supjaustome norimo dydžio ir storio (apie 2,5 cm) gabalais ir įtriname marinatu.

    Marinuojame mėsą apie 4 valandas.
    Prieš kepant įtriname druska.

    Kepkite grilyje.

Autorius: Ilma

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 250 mililitrų acto (balzaminis)
  • 200 gramų sojos padažo
  • 2 kilogramai kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinato gaminimas:

    išmaišome actą su medumi, sojos padažu ir garstyčiomis.

    Kiaulienos nugarinę supjaustome norimo dydžio ir storio (apie 2,5 cm) gabalais ir įtriname marinatu.

    Marinuojame mėsą apie 4 valandas.
    Prieš kepant įtriname druska.

    Kepkite grilyje.

Autorius: Ilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų