• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai ančių filė
  • 2 vienetai obuolių
  • 0.5 litro kefyro
  • 2 žiupsneliai prieskonių vištienai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai ančių filė
  • 2 vienetai obuolių
  • 0.5 litro kefyro
  • 2 žiupsneliai prieskonių vištienai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiam raceptui tinka ir kitos anties dalys. Mėsa būna labai minkšta.
  2. Mėsą įtrinti prieskoniais, užpilti kefyru ir palikti marinuotis per naktį.
  3. Išsimarinavusias dalis dėti į kepimo rankovę ir kepti 1 valandą iki 180 laipsnių įkaintoje orkaitėje, pavartant.
  4. Antieną išimti iš maišo ir, su visais išsiskyrusiais riebalais, sudėti į gilią skardą.
  5. Sudėti pjaustytus obuolius, galima pridėti bulvių.
  6. Kepti dar 40 minučių. Tiekti karštą.

Autorius: Valerija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų