Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai vištienos krūtinėlė
  • 400 mililitrų grietinėlės
  • 100 gramų fermentinio sūrio
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 saujos špinatų
  • 5 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 žiupsneliai druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (persilado)
  • šiek tiek prieskonių vištienai
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai vištienos krūtinėlė
  • 400 mililitrų grietinėlės
  • 100 gramų fermentinio sūrio
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 saujos špinatų
  • 5 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 žiupsneliai druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (persilado)
  • šiek tiek prieskonių vištienai
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlėse padaryti kišenėles. Paruoštas krūtinėles pabarstyti druska ir pipirais, prieskoniais.
  2. Šviežius špinatus apvirti 1-2 min, nuspausti vandenį ir susmulkinti.
  3. Pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną su persilado prieskoniais. Kai svogūnai ir špinatai atvės, viską sumaišyti su tarkuotu fermentiniu sūriu.
  4. Įdaru prikimšti vištienos krūtinėles, jas apvolioti kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
    Paruoštus kepsnius apkepti keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 2 min. iš abiejų pusių, sudėti į kepimo formą aukštesniais kraštais. Įpilti grietinėlę, uždengti foliją ir kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje 50-55 min.
  5. Patiekti su šviežiomis daržovėmis ir bulvių koše, apkepta orkaitėje.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų