Prieš gaminant šį patiekalą, kepenėles pamirkome vandens ir acto tirpale apie 15 min.
Tuo tarpu aliejuje pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną bei kubeliais (1cm x 1cm) papjaustytą cukiniją. Pabarstome maltais čili pipirais ir uždengę dangčiu, kelias minutes patršokiname, kad suminkštėtų cukinija.
Tuomet tai, kas keptuvėje, atidedame į šalį, o tame pačiame aliejuje, ant didelės ugnies kepiname kepenėles. Po kelių minučių ant kepenėlių beriame konservuotas pupeles, pakepintą svogūną su cukinija bei viską kartu patroškiname uždengę dangčiu, sumažinę ugnį. Tuomet dedame likusius ingredientus - grietinę, aštrų mopidorų padažą, pabarstome pagal skonį česnakine druska bei viską dar kelias minutes patroškiname. Tiekiame su virtomis bulvėmis, arba virtais ryžiais. Kaip kam skaniau. Gardaus!
Prieš gaminant šį patiekalą, kepenėles pamirkome vandens ir acto tirpale apie 15 min.
Tuo tarpu aliejuje pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną bei kubeliais (1cm x 1cm) papjaustytą cukiniją. Pabarstome maltais čili pipirais ir uždengę dangčiu, kelias minutes patršokiname, kad suminkštėtų cukinija.
Tuomet tai, kas keptuvėje, atidedame į šalį, o tame pačiame aliejuje, ant didelės ugnies kepiname kepenėles. Po kelių minučių ant kepenėlių beriame konservuotas pupeles, pakepintą svogūną su cukinija bei viską kartu patroškiname uždengę dangčiu, sumažinę ugnį. Tuomet dedame likusius ingredientus - grietinę, aštrų mopidorų padažą, pabarstome pagal skonį česnakine druska bei viską dar kelias minutes patroškiname. Tiekiame su virtomis bulvėmis, arba virtais ryžiais. Kaip kam skaniau. Gardaus!