Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus (rudasis)
  • 2 valgomieji šaukštai vanilės (esencija)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 420 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų kefyro
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 175 gramai sviesto
  • 2 saujos razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandenį sumaišyti su vanilės esencija ir gautame mišinyje užmerkti razinas.
    Ištirpinti sviestą, supilti cukrų ir dar pavirinti, kol ištirps cukrus.
    Cukrui ištirpus nuimti nuo ugnies ir palikti, kol atvės iki kambario temperatūros.
    Į atvėsusį sviestą supilti kefyrą ir plakant įmušti kiaušinius.
    Tuomet įsijoti su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišyti iki vientisos masės.
    Į gautą tešlą sudėti nusunktas razinas ir išmaišyti.
    Gautą masę supilstyti į keksiukų formeles.
    Kepti apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Daiva

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus (rudasis)
  • 2 valgomieji šaukštai vanilės (esencija)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 420 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų kefyro
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 175 gramai sviesto
  • 2 saujos razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandenį sumaišyti su vanilės esencija ir gautame mišinyje užmerkti razinas.
    Ištirpinti sviestą, supilti cukrų ir dar pavirinti, kol ištirps cukrus.
    Cukrui ištirpus nuimti nuo ugnies ir palikti, kol atvės iki kambario temperatūros.
    Į atvėsusį sviestą supilti kefyrą ir plakant įmušti kiaušinius.
    Tuomet įsijoti su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišyti iki vientisos masės.
    Į gautą tešlą sudėti nusunktas razinas ir išmaišyti.
    Gautą masę supilstyti į keksiukų formeles.
    Kepti apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Daiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų