REKLAMA

naujienų portalas tv3.lt

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 125 mililitrai cukraus
  • šiek tiek cukraus (perlinis, pabarstymui)
  • 250 mililitrų mėlinių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 400 mililitrų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti ir atvėsinti sviestą. Dideliame inde sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Kitame mažesniame inde išplakti kiaušinius, įmaišyti pieną ir atvėsinti tirpintą sviestą. Birius produktus įmaišyti į pieno ir sviesto mišinį. Galiausiai atsargiai įmaišyti mėlynes. Tešlą supilstyti į sviestu išteptas arba kepimo popieriumi išklotas formeles. Užbarstyti perliniu cukrumi arba dar gardžiau, tarkuota citrinų žievele, sumaišyta su paprastu cukrumi. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 20 min. Skanaus!
    Patarimas. Tarkuotos citrinų žievelės keksiukams suteiks nepaprastai gerą skonį.

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 125 mililitrai cukraus
  • šiek tiek cukraus (perlinis, pabarstymui)
  • 250 mililitrų mėlinių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 400 mililitrų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti ir atvėsinti sviestą. Dideliame inde sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Kitame mažesniame inde išplakti kiaušinius, įmaišyti pieną ir atvėsinti tirpintą sviestą. Birius produktus įmaišyti į pieno ir sviesto mišinį. Galiausiai atsargiai įmaišyti mėlynes. Tešlą supilstyti į sviestu išteptas arba kepimo popieriumi išklotas formeles. Užbarstyti perliniu cukrumi arba dar gardžiau, tarkuota citrinų žievele, sumaišyta su paprastu cukrumi. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 20 min. Skanaus!
    Patarimas. Tarkuotos citrinų žievelės keksiukams suteiks nepaprastai gerą skonį.

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų