Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 70 mililitrų pieno
  • 200 gramų dešros (virta)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų sūris (kietasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šluotele išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos. Tada supilkite miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite masę šluotele.

    Plona srovele supilkite pieną ir maišykite tešlą, kol neliks gumulų. Supilkite aliejų, berkite pipirų ir vėl išmaišykite.

    Tada į tešą suberkite tarkuotą sūrį, kubeiais pjaustytą dešrą ir lengvai pamaišykite.

    Samčio pagalba sudėkite tešlą i keksiukų formeles (apie 10 vienetų).

    Įkaitinkite orkaitę iki 150-160°C ir kepkite keksiukus 30 - 40 minučių.

    Skanaus.

Autorius: Aldona

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 70 mililitrų pieno
  • 200 gramų dešros (virta)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų sūris (kietasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šluotele išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos. Tada supilkite miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite masę šluotele.

    Plona srovele supilkite pieną ir maišykite tešlą, kol neliks gumulų. Supilkite aliejų, berkite pipirų ir vėl išmaišykite.

    Tada į tešą suberkite tarkuotą sūrį, kubeiais pjaustytą dešrą ir lengvai pamaišykite.

    Samčio pagalba sudėkite tešlą i keksiukų formeles (apie 10 vienetų).

    Įkaitinkite orkaitę iki 150-160°C ir kepkite keksiukus 30 - 40 minučių.

    Skanaus.

Autorius: Aldona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų