Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 70 mililitrų pieno
- 200 gramų dešros (virta)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 100 gramų sūris (kietasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šluotele išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos. Tada supilkite miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite masę šluotele.
Plona srovele supilkite pieną ir maišykite tešlą, kol neliks gumulų. Supilkite aliejų, berkite pipirų ir vėl išmaišykite.
Tada į tešą suberkite tarkuotą sūrį, kubeiais pjaustytą dešrą ir lengvai pamaišykite.
Samčio pagalba sudėkite tešlą i keksiukų formeles (apie 10 vienetų).
Įkaitinkite orkaitę iki 150-160°C ir kepkite keksiukus 30 - 40 minučių.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 70 mililitrų pieno
- 200 gramų dešros (virta)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 100 gramų sūris (kietasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šluotele išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos. Tada supilkite miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite masę šluotele.
Plona srovele supilkite pieną ir maišykite tešlą, kol neliks gumulų. Supilkite aliejų, berkite pipirų ir vėl išmaišykite.
Tada į tešą suberkite tarkuotą sūrį, kubeiais pjaustytą dešrą ir lengvai pamaišykite.
Samčio pagalba sudėkite tešlą i keksiukų formeles (apie 10 vienetų).
Įkaitinkite orkaitę iki 150-160°C ir kepkite keksiukus 30 - 40 minučių.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą