Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių (košė)
- šiek tiek petražolių (kapotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų jogurto (natūralus)
- 150 gramų pievagrybių
- 90 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus ir svogūnus susmulkinti. Įkaitinti aliejų ir pakepinti svogūnus, kol pagels. Po to sudėti grybus ir kepinti dar 5 minutes.
Bulves sumaišyti su jogurtu. Įmušti kiaušinius, įmaišyti druską, sūrį ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Taip pat įmaišyti petražoles.
Į formeles dėti po šaukštą tešlos, tuomet kepintų grybų ir vėl tešlos.
Keksiukus pašauti į 200 laipsnių karščio orkaitę 15-20 minučių.
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių (košė)
- šiek tiek petražolių (kapotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų jogurto (natūralus)
- 150 gramų pievagrybių
- 90 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus ir svogūnus susmulkinti. Įkaitinti aliejų ir pakepinti svogūnus, kol pagels. Po to sudėti grybus ir kepinti dar 5 minutes.
Bulves sumaišyti su jogurtu. Įmušti kiaušinius, įmaišyti druską, sūrį ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Taip pat įmaišyti petražoles.
Į formeles dėti po šaukštą tešlos, tuomet kepintų grybų ir vėl tešlos.
Keksiukus pašauti į 200 laipsnių karščio orkaitę 15-20 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą