Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 100 gramų cukraus
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų kefyro (ar natūralus jogurtas)
  • šiek tiek druskos
  • 60 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apelsino žievelę sutarkuokite.
    Į dubenį berkite miltus, cukrų, druską ir išmaišykite.
    Dėkite šalto sviesto gabaliukus. Trinkite tarp tirštų, kol gausis trupiniai. Supilkite kefyrą ir išmaišykite. Galiausiai įmaišykite apelsino žievelę.
    Sudėkite tešlą į kepimo formeles.
    Kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.

Autorius: Paulina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 100 gramų cukraus
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų kefyro (ar natūralus jogurtas)
  • šiek tiek druskos
  • 60 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apelsino žievelę sutarkuokite.
    Į dubenį berkite miltus, cukrų, druską ir išmaišykite.
    Dėkite šalto sviesto gabaliukus. Trinkite tarp tirštų, kol gausis trupiniai. Supilkite kefyrą ir išmaišykite. Galiausiai įmaišykite apelsino žievelę.
    Sudėkite tešlą į kepimo formeles.
    Kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.

Autorius: Paulina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų