• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 kilogramas kvietinių miltų
  • 500 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek kokosų (įvairių spalvų drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kitai tešlai viskas tas pats, tik įdedame tiek kakavos, kad tešla būtų ruda.
    Tešlas pasidarome grietinės tirštumo, šviesią tešla pilame į sviestu išteptą keksinę, su konditeriniu švirkštu išspaudžiame rudos tešlos. Taip pat ir su tamsia tešla į kitą keksinę. Apibarstome kokoso drožlėmis ir kepame 160 laipsnių temperatūroje apie 40 min.

    Liko tešlos, tai dar sausainukų išsikepiau.

    P.s. mums patiko, tik kad saldumo trūko, tai tešlą paragaukite, kad saldi būtų.

    Skanaus!

Autorius: Ringutė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 kilogramas kvietinių miltų
  • 500 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek kokosų (įvairių spalvų drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kitai tešlai viskas tas pats, tik įdedame tiek kakavos, kad tešla būtų ruda.
    Tešlas pasidarome grietinės tirštumo, šviesią tešla pilame į sviestu išteptą keksinę, su konditeriniu švirkštu išspaudžiame rudos tešlos. Taip pat ir su tamsia tešla į kitą keksinę. Apibarstome kokoso drožlėmis ir kepame 160 laipsnių temperatūroje apie 40 min.

    Liko tešlos, tai dar sausainukų išsikepiau.

    P.s. mums patiko, tik kad saldumo trūko, tai tešlą paragaukite, kad saldi būtų.

    Skanaus!

Autorius: Ringutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų