Kitai tešlai viskas tas pats, tik įdedame tiek kakavos, kad tešla būtų ruda. Tešlas pasidarome grietinės tirštumo, šviesią tešla pilame į sviestu išteptą keksinę, su konditeriniu švirkštu išspaudžiame rudos tešlos. Taip pat ir su tamsia tešla į kitą keksinę. Apibarstome kokoso drožlėmis ir kepame 160 laipsnių temperatūroje apie 40 min.
Liko tešlos, tai dar sausainukų išsikepiau.
P.s. mums patiko, tik kad saldumo trūko, tai tešlą paragaukite, kad saldi būtų.
Skanaus!
Autorius: Ringutė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 kilogramas kvietinių miltų
500 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek kokosų (įvairių spalvų drožlės)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kitai tešlai viskas tas pats, tik įdedame tiek kakavos, kad tešla būtų ruda. Tešlas pasidarome grietinės tirštumo, šviesią tešla pilame į sviestu išteptą keksinę, su konditeriniu švirkštu išspaudžiame rudos tešlos. Taip pat ir su tamsia tešla į kitą keksinę. Apibarstome kokoso drožlėmis ir kepame 160 laipsnių temperatūroje apie 40 min.
Liko tešlos, tai dar sausainukų išsikepiau.
P.s. mums patiko, tik kad saldumo trūko, tai tešlą paragaukite, kad saldi būtų.