Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 litro kefyro
  • 0.5 litro pomidorų sulčių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmajam sluoksniui į taures pripilkite pasūdytų ir pipirais paskanintų pomidorų sulčių.
    Antrajam sluoksniui lygiomis dalimis sumaišykite 1/3 recepte nurodyto kefyro ir pomidorų sulčių kiekio.
    Pabarstykite druska ir pilkite į taures silpna srovele per nuožulnų peilį.
    Trečiajam sluoksniui kefyrą pasūdykite ir supilkite į taures, kaip ir antrąjį sluoksnį.
    Kokteilių taures papuoškite petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Rimas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 litro kefyro
  • 0.5 litro pomidorų sulčių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmajam sluoksniui į taures pripilkite pasūdytų ir pipirais paskanintų pomidorų sulčių.
    Antrajam sluoksniui lygiomis dalimis sumaišykite 1/3 recepte nurodyto kefyro ir pomidorų sulčių kiekio.
    Pabarstykite druska ir pilkite į taures silpna srovele per nuožulnų peilį.
    Trečiajam sluoksniui kefyrą pasūdykite ir supilkite į taures, kaip ir antrąjį sluoksnį.
    Kokteilių taures papuoškite petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Rimas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų