REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų abrikosų (džiovinti)
  • 1 česnakų
  • 0.5 vieneto imbierų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek petražolių (padažui)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 150 mililitrų jogurto (padažui)
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną, abrikosus, petražoles ir česnakus susmulkinti, imbierą nuvalyti ir sutarkuoti su smulkia tarka.
    Svogūnus ir česnakus pakepinti aliejuje.
    Sumaišyti faršą, svogūnus, česnakus, abrikosus, imbierą, petražoles. Pasūdyti, pabarstyti prieskonių.
    Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių. Faršą padalinti į 4 dalis, ant medinių iešmelių suformuoti kebabus. Kepti orkaitėje apie 25 min.
    Padažas: jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis ir smulkintomis petražolėmis.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų abrikosų (džiovinti)
  • 1 česnakų
  • 0.5 vieneto imbierų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek petražolių (padažui)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 150 mililitrų jogurto (padažui)
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną, abrikosus, petražoles ir česnakus susmulkinti, imbierą nuvalyti ir sutarkuoti su smulkia tarka.
    Svogūnus ir česnakus pakepinti aliejuje.
    Sumaišyti faršą, svogūnus, česnakus, abrikosus, imbierą, petražoles. Pasūdyti, pabarstyti prieskonių.
    Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių. Faršą padalinti į 4 dalis, ant medinių iešmelių suformuoti kebabus. Kepti orkaitėje apie 25 min.
    Padažas: jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis ir smulkintomis petražolėmis.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų