INGREDIENTAI:
  -   1 stiklinė   cukraus 
-   1 arbatinis šaukštelis   vanilės 
-   2 vienetai   kiaušinių 
-   2 stiklinės   kvietinių miltų 
-   1 stiklinė   pieno 
-   60 gramų   sviesto 
-   8 gramai   kepimo miltelių 
-   2 valgomieji šaukštai   tirpios kavos 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Į pieną supilkite ištirpintą, bet nekarštą sviestą. 
 Įmaišykite cukrų, kiaušinius, vanilę, tirpią kavą.
 Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir iš lėto visą laiką maišant berkite į skystą plakinį.
 Kai tešlą gerai išmaišysite, nebus gumulėlių, supilkite į kepimo formą.
 Kepkite apie 45-50 min. 175° C orkaitėje.
 
 Skanaus :-)
   Autorius: Alina 
     REKLAMA