Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.13 09:02 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek čili pipirų (maltas)
- 1 kilogramas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avieną supjaustyti kubeliais, pasūdyti, papipirinti, inde sumaišyti su smulkintais svogūnais ir česnaku, apšlakstyti citrinos sultimis, indą pastatyti šaltoje vietoje 8 valandoms.
Vėliau mėsos gabalus sumauti ant iešmų ir kepti ant žarijų, orkaitėje ar griliuje. Prie iškepusio šašlyko paduoti petražolių, baziliko, kalendros, žalio svogūno.
Skanu su padažais!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek čili pipirų (maltas)
- 1 kilogramas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avieną supjaustyti kubeliais, pasūdyti, papipirinti, inde sumaišyti su smulkintais svogūnais ir česnaku, apšlakstyti citrinos sultimis, indą pastatyti šaltoje vietoje 8 valandoms.
Vėliau mėsos gabalus sumauti ant iešmų ir kepti ant žarijų, orkaitėje ar griliuje. Prie iškepusio šašlyko paduoti petražolių, baziliko, kalendros, žalio svogūno.
Skanu su padažais!
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą