Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek čili pipirų (maltas)
- 1 kilogramas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avieną supjaustyti kubeliais, pasūdyti, papipirinti, inde sumaišyti su smulkintais svogūnais ir česnaku, apšlakstyti citrinos sultimis, indą pastatyti šaltoje vietoje 8 valandoms.
Vėliau mėsos gabalus sumauti ant iešmų ir kepti ant žarijų, orkaitėje ar griliuje. Prie iškepusio šašlyko paduoti petražolių, baziliko, kalendros, žalio svogūno.
Skanu su padažais!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek čili pipirų (maltas)
- 1 kilogramas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avieną supjaustyti kubeliais, pasūdyti, papipirinti, inde sumaišyti su smulkintais svogūnais ir česnaku, apšlakstyti citrinos sultimis, indą pastatyti šaltoje vietoje 8 valandoms.
Vėliau mėsos gabalus sumauti ant iešmų ir kepti ant žarijų, orkaitėje ar griliuje. Prie iškepusio šašlyko paduoti petražolių, baziliko, kalendros, žalio svogūno.
Skanu su padažais!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą