Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų (maltas)
  • 1 kilogramas avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną supjaustyti kubeliais, pasūdyti, papipirinti, inde sumaišyti su smulkintais svogūnais ir česnaku, apšlakstyti citrinos sultimis, indą pastatyti šaltoje vietoje 8 valandoms.
    Vėliau mėsos gabalus sumauti ant iešmų ir kepti ant žarijų, orkaitėje ar griliuje. Prie iškepusio šašlyko paduoti petražolių, baziliko, kalendros, žalio svogūno.

    Skanu su padažais!

Autorius: Reda

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų (maltas)
  • 1 kilogramas avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną supjaustyti kubeliais, pasūdyti, papipirinti, inde sumaišyti su smulkintais svogūnais ir česnaku, apšlakstyti citrinos sultimis, indą pastatyti šaltoje vietoje 8 valandoms.
    Vėliau mėsos gabalus sumauti ant iešmų ir kepti ant žarijų, orkaitėje ar griliuje. Prie iškepusio šašlyko paduoti petražolių, baziliko, kalendros, žalio svogūno.

    Skanu su padažais!

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų