REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 ir 1/4 stiklinės cukraus (+ 1 šaukštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 3 vienetai kiaušinių (+ 3 tryniai)
  • 2 stiklinės džiūvesėlių (malti)
  • 1/3 stiklinės vandens
  • 5 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3/4 stiklinės grietinės
  • 1/4 stiklinės romo (+ 2 šaukštai)
  • 400 gramų varškės sūrio
  • 1 stiklinė džemo (kaštonų, + 2 šaukštai)
  • 1 arbatinis šaukštelis sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome džiūvėsėlius, 4 šaukštus sviesto, 1 šaukštą kaštonų tyrės ir 1 šaukštą cukraus.
    Gauta mase išklokite formos apačią ir padėkite į šaldytuvą.
    Sutrupintą sūrį sumaišome su 1 stikline cukraus.
    Į dubenį su sūrio mase įmušame kiaušinius, sudedame kiaušinių trynius, išmaišome, sudedame grietinę, laimo sultis, vanilę, 2 šaukštus romo ir gerai išmaišome.
    Galiausiai įmaišome kaštonų tyrę ir gautą masę sudedame į kepimo formą ant džiūvėsėlių masės pagrindo.
    Uždengiame folija, dedame į orkaitę, orkaitės apačioje padedame indą su šiek tiek vandens ir kepame apie 1 val. 175 laipsnių temperatūroje.
    Iškepus paliekame atvėsti, nuimame foliją ir paliekame per naktį šaldytuve.
    Kitą dieną užkaičiame puodą, supilame į jį vandenį, likusį romą, likusią kaštonų tyrę, likusį cukrų bei likusį sviestą ir maišant pakaitiname apie 10 min.
    Kremui atvėsus, apšlakstome juo pyragą ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Ilma

INGREDIENTAI:

  • 1 ir 1/4 stiklinės cukraus (+ 1 šaukštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 3 vienetai kiaušinių (+ 3 tryniai)
  • 2 stiklinės džiūvesėlių (malti)
  • 1/3 stiklinės vandens
  • 5 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3/4 stiklinės grietinės
  • 1/4 stiklinės romo (+ 2 šaukštai)
  • 400 gramų varškės sūrio
  • 1 stiklinė džemo (kaštonų, + 2 šaukštai)
  • 1 arbatinis šaukštelis sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome džiūvėsėlius, 4 šaukštus sviesto, 1 šaukštą kaštonų tyrės ir 1 šaukštą cukraus.
    Gauta mase išklokite formos apačią ir padėkite į šaldytuvą.
    Sutrupintą sūrį sumaišome su 1 stikline cukraus.
    Į dubenį su sūrio mase įmušame kiaušinius, sudedame kiaušinių trynius, išmaišome, sudedame grietinę, laimo sultis, vanilę, 2 šaukštus romo ir gerai išmaišome.
    Galiausiai įmaišome kaštonų tyrę ir gautą masę sudedame į kepimo formą ant džiūvėsėlių masės pagrindo.
    Uždengiame folija, dedame į orkaitę, orkaitės apačioje padedame indą su šiek tiek vandens ir kepame apie 1 val. 175 laipsnių temperatūroje.
    Iškepus paliekame atvėsti, nuimame foliją ir paliekame per naktį šaldytuve.
    Kitą dieną užkaičiame puodą, supilame į jį vandenį, likusį romą, likusią kaštonų tyrę, likusį cukrų bei likusį sviestą ir maišant pakaitiname apie 10 min.
    Kremui atvėsus, apšlakstome juo pyragą ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Ilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų