Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 ir 1/4 stiklinės cukraus (+ 1 šaukštas)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 3 vienetai kiaušinių (+ 3 tryniai)
- 2 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 1/3 stiklinės vandens
- 5 valgomieji šaukštai sviesto
- 3/4 stiklinės grietinės
- 1/4 stiklinės romo (+ 2 šaukštai)
- 400 gramų varškės sūrio
- 1 stiklinė džemo (kaštonų, + 2 šaukštai)
- 1 arbatinis šaukštelis sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome džiūvėsėlius, 4 šaukštus sviesto, 1 šaukštą kaštonų tyrės ir 1 šaukštą cukraus.
Gauta mase išklokite formos apačią ir padėkite į šaldytuvą.
Sutrupintą sūrį sumaišome su 1 stikline cukraus.
Į dubenį su sūrio mase įmušame kiaušinius, sudedame kiaušinių trynius, išmaišome, sudedame grietinę, laimo sultis, vanilę, 2 šaukštus romo ir gerai išmaišome.
Galiausiai įmaišome kaštonų tyrę ir gautą masę sudedame į kepimo formą ant džiūvėsėlių masės pagrindo.
Uždengiame folija, dedame į orkaitę, orkaitės apačioje padedame indą su šiek tiek vandens ir kepame apie 1 val. 175 laipsnių temperatūroje.
Iškepus paliekame atvėsti, nuimame foliją ir paliekame per naktį šaldytuve.
Kitą dieną užkaičiame puodą, supilame į jį vandenį, likusį romą, likusią kaštonų tyrę, likusį cukrų bei likusį sviestą ir maišant pakaitiname apie 10 min.
Kremui atvėsus, apšlakstome juo pyragą ir patiekiame.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 ir 1/4 stiklinės cukraus (+ 1 šaukštas)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 3 vienetai kiaušinių (+ 3 tryniai)
- 2 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 1/3 stiklinės vandens
- 5 valgomieji šaukštai sviesto
- 3/4 stiklinės grietinės
- 1/4 stiklinės romo (+ 2 šaukštai)
- 400 gramų varškės sūrio
- 1 stiklinė džemo (kaštonų, + 2 šaukštai)
- 1 arbatinis šaukštelis sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome džiūvėsėlius, 4 šaukštus sviesto, 1 šaukštą kaštonų tyrės ir 1 šaukštą cukraus.
Gauta mase išklokite formos apačią ir padėkite į šaldytuvą.
Sutrupintą sūrį sumaišome su 1 stikline cukraus.
Į dubenį su sūrio mase įmušame kiaušinius, sudedame kiaušinių trynius, išmaišome, sudedame grietinę, laimo sultis, vanilę, 2 šaukštus romo ir gerai išmaišome.
Galiausiai įmaišome kaštonų tyrę ir gautą masę sudedame į kepimo formą ant džiūvėsėlių masės pagrindo.
Uždengiame folija, dedame į orkaitę, orkaitės apačioje padedame indą su šiek tiek vandens ir kepame apie 1 val. 175 laipsnių temperatūroje.
Iškepus paliekame atvėsti, nuimame foliją ir paliekame per naktį šaldytuve.
Kitą dieną užkaičiame puodą, supilame į jį vandenį, likusį romą, likusią kaštonų tyrę, likusį cukrų bei likusį sviestą ir maišant pakaitiname apie 10 min.
Kremui atvėsus, apšlakstome juo pyragą ir patiekiame.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą