REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- 500 gramų voveraičių
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 1.5 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami.
Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu.
Troškinami 30 min.
Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- 500 gramų voveraičių
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 1.5 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami.
Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu.
Troškinami 30 min.
Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą