Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 500 gramų voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1.5 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami.
    Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu.
    Troškinami 30 min.
    Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
    Skanaus.

Autorius: Vidas

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 500 gramų voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1.5 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami.
    Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu.
    Troškinami 30 min.
    Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
    Skanaus.

Autorius: Vidas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų