Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas porų (5 cm gabaliukas)
  • 0.5 svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustykite šoninę ir pakepinkite aliejuje bei svieste su smulkiai pjaustytais svogūnais ir porais. Sudėkite kukurūzus, minutę viską pakaitinkite ant mažos ugnies ir pagardinkite pipirais.

Autorius: Bonduelle

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas porų (5 cm gabaliukas)
  • 0.5 svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustykite šoninę ir pakepinkite aliejuje bei svieste su smulkiai pjaustytais svogūnais ir porais. Sudėkite kukurūzus, minutę viską pakaitinkite ant mažos ugnies ir pagardinkite pipirais.

Autorius: Bonduelle

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų