Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- 3 vienetai svogūnų (labai dideli)
- šiek tiek karpių
- 0.5 stiklinės raudonojo vyno
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Stambiai supjaustytą žuvį apkepiname keptuvėje, po to apkepiname svogūnus, daug daug česnakų, beriame žuvies prieskonių, viską sudedame į gilią skardą, įpilame vandens ir pusę stiklinės raudonojo vyno. Troškiname 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 2 valandas. Tai albaniškas receptas, jį tos tautos žmonės valgo tik su duona, bet man labai skanu su orkaitėje keptomis bulvėmis :)
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- 3 vienetai svogūnų (labai dideli)
- šiek tiek karpių
- 0.5 stiklinės raudonojo vyno
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Stambiai supjaustytą žuvį apkepiname keptuvėje, po to apkepiname svogūnus, daug daug česnakų, beriame žuvies prieskonių, viską sudedame į gilią skardą, įpilame vandens ir pusę stiklinės raudonojo vyno. Troškiname 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 2 valandas. Tai albaniškas receptas, jį tos tautos žmonės valgo tik su duona, bet man labai skanu su orkaitėje keptomis bulvėmis :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą