Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • 3 vienetai svogūnų (labai dideli)
  • šiek tiek karpių
  • 0.5 stiklinės raudonojo vyno
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Stambiai supjaustytą žuvį apkepiname keptuvėje, po to apkepiname svogūnus, daug daug česnakų, beriame žuvies prieskonių, viską sudedame į gilią skardą, įpilame vandens ir pusę stiklinės raudonojo vyno. Troškiname 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 2 valandas. Tai albaniškas receptas, jį tos tautos žmonės valgo tik su duona, bet man labai skanu su orkaitėje keptomis bulvėmis :)

Autorius: justna

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • 3 vienetai svogūnų (labai dideli)
  • šiek tiek karpių
  • 0.5 stiklinės raudonojo vyno
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Stambiai supjaustytą žuvį apkepiname keptuvėje, po to apkepiname svogūnus, daug daug česnakų, beriame žuvies prieskonių, viską sudedame į gilią skardą, įpilame vandens ir pusę stiklinės raudonojo vyno. Troškiname 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 2 valandas. Tai albaniškas receptas, jį tos tautos žmonės valgo tik su duona, bet man labai skanu su orkaitėje keptomis bulvėmis :)

Autorius: justna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų