Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 4 vienetai obuolių
- 0.5 stiklinės sezamo sėklų (sėklos arba smulkinti riešutai)
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- 0.5 stiklinės vandens
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius pasmeigiame ant pagaliukų. Į gilesnę keptuvę ar mažą puodą supilame cukrų ir vandenį. Maišome tol, kol cukrus ištirpta. Kai masė užverda įpilame acto, tada įmaišome sviestą. Maišydami verdam 7-10 min. Apvoliojame obuolius gauta karamele ir riešutais arba sezamais. Obuolius padedame ant kepimo popieriaus ir palaukiame kol sustings.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 4 vienetai obuolių
- 0.5 stiklinės sezamo sėklų (sėklos arba smulkinti riešutai)
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- 0.5 stiklinės vandens
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius pasmeigiame ant pagaliukų. Į gilesnę keptuvę ar mažą puodą supilame cukrų ir vandenį. Maišome tol, kol cukrus ištirpta. Kai masė užverda įpilame acto, tada įmaišome sviestą. Maišydami verdam 7-10 min. Apvoliojame obuolius gauta karamele ir riešutais arba sezamais. Obuolius padedame ant kepimo popieriaus ir palaukiame kol sustings.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą