Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus pudros
  • 50 gramų cukraus (rudasis)
  • 175 gramai kvietinių miltų
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 175 gramai sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Persijoti miltus į indą, tada įdėti cukraus pudrą ir 125g sviesto ir viską gerai ištrinti, kad atrodytų kaip trapi tešla. Tada visą tešlą paspaudžiant įdėti į 29cm x 19cm kepimo skardą ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Tada ištraukti ir palikti kepimo skardoje kol atvės.
    Pašildyti likusi sviestą ir paprastą cukrų keptuvėje. Tada įpilti kondensuoto pieno ir viską šildyti ant mažos ugnies kol ištirps cukrus, vėliau masę užvirti ir visą laiką maišyti tol kol masė įgaus karamelės spalvą. Tada visą masę užpilti ant trapios tešlos ir palikti kol atvės.
    Įdėti šokoladą i karščiui atsparų indą ir uždėti ant puodo su verdančiu vandeniu, kad šokoladas lėtai ištirptų (į šokoladą galima įdėti šiek tiek sviesto, kad būtų jį lengviau ištepti). Tada ištirpusį šokaladą užpilti ant karamėlinio sluoksnio, palaukti kol atvės ir supjaustyti i mažus gabalėlius.
    Skanaus!

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus pudros
  • 50 gramų cukraus (rudasis)
  • 175 gramai kvietinių miltų
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 175 gramai sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Persijoti miltus į indą, tada įdėti cukraus pudrą ir 125g sviesto ir viską gerai ištrinti, kad atrodytų kaip trapi tešla. Tada visą tešlą paspaudžiant įdėti į 29cm x 19cm kepimo skardą ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Tada ištraukti ir palikti kepimo skardoje kol atvės.
    Pašildyti likusi sviestą ir paprastą cukrų keptuvėje. Tada įpilti kondensuoto pieno ir viską šildyti ant mažos ugnies kol ištirps cukrus, vėliau masę užvirti ir visą laiką maišyti tol kol masė įgaus karamelės spalvą. Tada visą masę užpilti ant trapios tešlos ir palikti kol atvės.
    Įdėti šokoladą i karščiui atsparų indą ir uždėti ant puodo su verdančiu vandeniu, kad šokoladas lėtai ištirptų (į šokoladą galima įdėti šiek tiek sviesto, kad būtų jį lengviau ištepti). Tada ištirpusį šokaladą užpilti ant karamėlinio sluoksnio, palaukti kol atvės ir supjaustyti i mažus gabalėlius.
    Skanaus!

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame

Jaukūs patiekalai su Krekenavos Grynuoliais


TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų