Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 15 gramų kavos (kapučino, sausi milteliai)
- 100 gramų margarino
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų (1 stiklinės talpa 250 ml)
- 85 gramai juodojo šokolado
- 0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kapučino miltelius sumaišiau su kepimo milteliais ir įmaišiau į miltus.
Cukrų išplakiau su kiaušiniu ir skystu margarinu.
Į kiaušinio plakinį įmaišiau miltų masę ir sulaužytą šokoladą bei riešutus (migdolų ir graikinius).
Rankomis iš tešlos suformavau nedidelius rutuliukus, juos suplojau tarp delnų ir sudėjau į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
Kepiau 180° C laipsnių orkaitėje 12 minučių.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 15 gramų kavos (kapučino, sausi milteliai)
- 100 gramų margarino
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų (1 stiklinės talpa 250 ml)
- 85 gramai juodojo šokolado
- 0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kapučino miltelius sumaišiau su kepimo milteliais ir įmaišiau į miltus.
Cukrų išplakiau su kiaušiniu ir skystu margarinu.
Į kiaušinio plakinį įmaišiau miltų masę ir sulaužytą šokoladą bei riešutus (migdolų ir graikinius).
Rankomis iš tešlos suformavau nedidelius rutuliukus, juos suplojau tarp delnų ir sudėjau į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
Kepiau 180° C laipsnių orkaitėje 12 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą