Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 15 gramų kavos (kapučino, sausi milteliai)
  • 100 gramų margarino
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų (1 stiklinės talpa 250 ml)
  • 85 gramai juodojo šokolado
  • 0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kapučino miltelius sumaišiau su kepimo milteliais ir įmaišiau į miltus.
    Cukrų išplakiau su kiaušiniu ir skystu margarinu.
    Į kiaušinio plakinį įmaišiau miltų masę ir sulaužytą šokoladą bei riešutus (migdolų ir graikinius).
    Rankomis iš tešlos suformavau nedidelius rutuliukus, juos suplojau tarp delnų ir sudėjau į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
    Kepiau 180° C laipsnių orkaitėje 12 minučių.

Autorius: Ina

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 15 gramų kavos (kapučino, sausi milteliai)
  • 100 gramų margarino
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų (1 stiklinės talpa 250 ml)
  • 85 gramai juodojo šokolado
  • 0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kapučino miltelius sumaišiau su kepimo milteliais ir įmaišiau į miltus.
    Cukrų išplakiau su kiaušiniu ir skystu margarinu.
    Į kiaušinio plakinį įmaišiau miltų masę ir sulaužytą šokoladą bei riešutus (migdolų ir graikinius).
    Rankomis iš tešlos suformavau nedidelius rutuliukus, juos suplojau tarp delnų ir sudėjau į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
    Kepiau 180° C laipsnių orkaitėje 12 minučių.

Autorius: Ina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų