REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
- 200 mililitrų grietinėlės
- 150 gramų pieno
- 500 gramų kalmarų (žiedai)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalmarų žiedus pavirti užvirintame vandenyje apie 5 min. Nusausinti, sudėti į kepimo skardą. Grietinėlę pakaitinti su miltais, kad sutirštėtų. Prieskonių įmaišyti pagal skonį. Kalmarus užpilti grietinėle ir pašauti 5 min. į 180 laipsnių orkaitę. Po to apibarstyti sūriu ir kepti dar apie 10-15 minučių.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
- 200 mililitrų grietinėlės
- 150 gramų pieno
- 500 gramų kalmarų (žiedai)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalmarų žiedus pavirti užvirintame vandenyje apie 5 min. Nusausinti, sudėti į kepimo skardą. Grietinėlę pakaitinti su miltais, kad sutirštėtų. Prieskonių įmaišyti pagal skonį. Kalmarus užpilti grietinėle ir pašauti 5 min. į 180 laipsnių orkaitę. Po to apibarstyti sūriu ir kepti dar apie 10-15 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą