REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (grūdeliai)
  • 2 vienetai morkų (vidutinės)
  • 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių (paukštienos)
  • 450 gramų kalakutienos krūtinėlių
  • 1 vienetas raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas nuskusti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Jas apkepti svieste,
    tada įpylus vandens kelias minutes patroškinti.
    Kalakuto krūtinėlę supjaustyti į 4-5 gabalus ir plonai išmušti. Pabarstyti
    prieskoniais, viename gale dėti smulkintų petražolių lapelių, per vidurį – morkų juosteles, toliau – pipiro juostelę (1). Suktinuką sukti pradedant nuo petražolių pusės ir sutvirtinti dantų krapštukais (2).
    Suktinukus apkepti įkaitintame aliejuje, kartu įpjaustyti ir raudonojo
    pipiro griežinėlių. Išimti pagaliukus ir sudėti į kepimo indą, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų, įmesti supjaustytą svogūną. Uždengti folija ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 30 min. Likus 10 min iki kepimo pabaigos, foliją nuimti.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (grūdeliai)
  • 2 vienetai morkų (vidutinės)
  • 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių (paukštienos)
  • 450 gramų kalakutienos krūtinėlių
  • 1 vienetas raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas nuskusti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Jas apkepti svieste,
    tada įpylus vandens kelias minutes patroškinti.
    Kalakuto krūtinėlę supjaustyti į 4-5 gabalus ir plonai išmušti. Pabarstyti
    prieskoniais, viename gale dėti smulkintų petražolių lapelių, per vidurį – morkų juosteles, toliau – pipiro juostelę (1). Suktinuką sukti pradedant nuo petražolių pusės ir sutvirtinti dantų krapštukais (2).
    Suktinukus apkepti įkaitintame aliejuje, kartu įpjaustyti ir raudonojo
    pipiro griežinėlių. Išimti pagaliukus ir sudėti į kepimo indą, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų, įmesti supjaustytą svogūną. Uždengti folija ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 30 min. Likus 10 min iki kepimo pabaigos, foliją nuimti.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų