Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tamsus kakavinis biskvitas perteptas grietine.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 600 gramų miltai
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų cukraus
  • 100 mililitrų kefyro
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • Kremui:
  • 100 gramų cukraus
  • 50 gramų vanilinio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • Papuošimui:
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 4 valgomieji šaukštai pieno

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplaku su 200 gramų cukraus.
  2. Sodą dedu į kefyrą ir išmaišius iki putų.
  3. Kefyrą pilu į kiaušinių masę, vėliau dedu kakavą ir miltus. Viską gerai išmaišau, tešla turi būti grietinės tirštumo.
  4. Pyragą kepu 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40 - 50 minučių.
  5. Kremui grietinę plaku mikseriu su 100 gramų cukraus ir vaniliniu cukrumi iki pasidaro puri.
  6. Šokoladą išlydau su pienu.
  7. Dar karštą pyragą pjaunu į 4 - 5 dalis ir pertepu grietinės kremu.
  8. Viršų puošiu šiltu šokoladu.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų