Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų ananasų (konservuoti)
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis kavos (tirpi)
  • 100 gramų margarino (ištirpintas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai likerio (Bailey)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 50 mililitrų ananasų sulčių (nuo konservuotų ananasų)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų ananasų (konservuoti)
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis kavos (tirpi)
  • 100 gramų margarino (ištirpintas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai likerio (Bailey)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 50 mililitrų ananasų sulčių (nuo konservuotų ananasų)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi.
    Įmaišykite margariną, vanilinį cukrų, konservuotų ananasų skystimą, kakavą, kavą, likerį, kepimo miltelius ir miltus.
    Pusę tešlos supilkite į paruoštą kepimo formą.
    Ant tešlos sudėkite susmulkintus ananasus ir ant viršaus užpilkite likusią tešlą.
    Kepkite 180° C laipsnių orkaitėje 35-40 minučių.

Autorius: Brigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų