Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 2 gramai imbierų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 230 mililitrų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis juodojo šokolado (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdėti į pieną 0,5 cm ilgio imbiero šaknies gabaliuką ir šildyti ant vidutinės ugnies, kol pakils putos.
    Kol pienas virs, kakavą sumaišyti su cukrumi, įpilti 1 šaukštą karšto pieno ir gerai išmaišyti (kad ištirptų cukrus).
    Kai pienas pradės kilti, nuimti nuo ugnies, išimti imbierą. Į pieną suberti šokolado dalį, išmaišyti, supilti kakavos masę, vėl išmaišyti. Ant viršaus suberti likusį šokoladą.

Autorius: Mamytė

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 2 gramai imbierų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 230 mililitrų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis juodojo šokolado (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdėti į pieną 0,5 cm ilgio imbiero šaknies gabaliuką ir šildyti ant vidutinės ugnies, kol pakils putos.
    Kol pienas virs, kakavą sumaišyti su cukrumi, įpilti 1 šaukštą karšto pieno ir gerai išmaišyti (kad ištirptų cukrus).
    Kai pienas pradės kilti, nuimti nuo ugnies, išimti imbierą. Į pieną suberti šokolado dalį, išmaišyti, supilti kakavos masę, vėl išmaišyti. Ant viršaus suberti likusį šokoladą.

Autorius: Mamytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų