Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 2 gramai imbierų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
- 230 mililitrų pieno
- 1 arbatinis šaukštelis juodojo šokolado (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdėti į pieną 0,5 cm ilgio imbiero šaknies gabaliuką ir šildyti ant vidutinės ugnies, kol pakils putos.
Kol pienas virs, kakavą sumaišyti su cukrumi, įpilti 1 šaukštą karšto pieno ir gerai išmaišyti (kad ištirptų cukrus).
Kai pienas pradės kilti, nuimti nuo ugnies, išimti imbierą. Į pieną suberti šokolado dalį, išmaišyti, supilti kakavos masę, vėl išmaišyti. Ant viršaus suberti likusį šokoladą.
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 2 gramai imbierų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
- 230 mililitrų pieno
- 1 arbatinis šaukštelis juodojo šokolado (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdėti į pieną 0,5 cm ilgio imbiero šaknies gabaliuką ir šildyti ant vidutinės ugnies, kol pakils putos.
Kol pienas virs, kakavą sumaišyti su cukrumi, įpilti 1 šaukštą karšto pieno ir gerai išmaišyti (kad ištirptų cukrus).
Kai pienas pradės kilti, nuimti nuo ugnies, išimti imbierą. Į pieną suberti šokolado dalį, išmaišyti, supilti kakavos masę, vėl išmaišyti. Ant viršaus suberti likusį šokoladą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą