• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulienos
  • 1 stiklinė baltojo vyno (sausas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite vienodais vidutinio dydžio gabalėliais, sudėkite į indą, pasūdykite, apibarstykite juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite. Į tą patį indą sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus, supilkite vyną ir dar kartą išmaišykite. Indą uždenkite ir pastatykite vėsioje vietoje 4 valandoms. Mėsos gabalėlius ir svogūno griežinėlius suverkite ant iešmų ir kepkite virš karštų anglių.

Autorius: Justina

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulienos
  • 1 stiklinė baltojo vyno (sausas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite vienodais vidutinio dydžio gabalėliais, sudėkite į indą, pasūdykite, apibarstykite juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite. Į tą patį indą sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus, supilkite vyną ir dar kartą išmaišykite. Indą uždenkite ir pastatykite vėsioje vietoje 4 valandoms. Mėsos gabalėlius ir svogūno griežinėlius suverkite ant iešmų ir kepkite virš karštų anglių.

Autorius: Justina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų