REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 5 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulienos
- 1 stiklinė baltojo vyno (sausas)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite vienodais vidutinio dydžio gabalėliais, sudėkite į indą, pasūdykite, apibarstykite juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite. Į tą patį indą sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus, supilkite vyną ir dar kartą išmaišykite. Indą uždenkite ir pastatykite vėsioje vietoje 4 valandoms. Mėsos gabalėlius ir svogūno griežinėlius suverkite ant iešmų ir kepkite virš karštų anglių.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 5 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulienos
- 1 stiklinė baltojo vyno (sausas)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite vienodais vidutinio dydžio gabalėliais, sudėkite į indą, pasūdykite, apibarstykite juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite. Į tą patį indą sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus, supilkite vyną ir dar kartą išmaišykite. Indą uždenkite ir pastatykite vėsioje vietoje 4 valandoms. Mėsos gabalėlius ir svogūno griežinėlius suverkite ant iešmų ir kepkite virš karštų anglių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą