Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 0.5 gramo juodųjų pipirų
  • 0.5 gramo laurų lapų
  • 50 gramų svogūnų
  • 20 gramų kiaulės lašinių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų pieno
  • 5 gramai druskos
  • 10 gramų sviesto (naminis)
  • 0.5 gramo kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų ingredientų gaunasi viena didelė porcija.
    500 g bulvių su 50 g svogūnų sutarkuoti, nusunkti skystį, užplikyti 100 g verdančiu pienu, įmušti kiaušinį, įdėti 20 g spirgintų lašinių, 10 g tirpdyto naminio sviesto, 5 g druskos, 0,5 g maltų juodųjų pipirų, 0,5 g maltų kvapiųjų pipirų, 0,5 g smulkintų laurų lapelių, ir gerai išmaišyti.
    Taip paruoštus tarkius dėti į aliejumi pateptą skardą, apkepo formą ar keraminį puodelį.
    Galima į kugelį dėti per pusę perpjautų virtų kiaulių kojų, įpjaustyti rūkyto kumpio, kiaulių ausų, vištų arba kitokių paukščių sparnelių.
    Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekti su 60 g spirgučių ir svogūnų padažu.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 0.5 gramo juodųjų pipirų
  • 0.5 gramo laurų lapų
  • 50 gramų svogūnų
  • 20 gramų kiaulės lašinių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų pieno
  • 5 gramai druskos
  • 10 gramų sviesto (naminis)
  • 0.5 gramo kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų ingredientų gaunasi viena didelė porcija.
    500 g bulvių su 50 g svogūnų sutarkuoti, nusunkti skystį, užplikyti 100 g verdančiu pienu, įmušti kiaušinį, įdėti 20 g spirgintų lašinių, 10 g tirpdyto naminio sviesto, 5 g druskos, 0,5 g maltų juodųjų pipirų, 0,5 g maltų kvapiųjų pipirų, 0,5 g smulkintų laurų lapelių, ir gerai išmaišyti.
    Taip paruoštus tarkius dėti į aliejumi pateptą skardą, apkepo formą ar keraminį puodelį.
    Galima į kugelį dėti per pusę perpjautų virtų kiaulių kojų, įpjaustyti rūkyto kumpio, kiaulių ausų, vištų arba kitokių paukščių sparnelių.
    Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekti su 60 g spirgučių ir svogūnų padažu.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų