Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- 3 kilogramai bulvių (virtos)
- šiek tiek krakmolo (3-4)
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 kilogramo jautienos (virta)
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio (jautienos)
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves sutrinam, ataušinam, galima net iš vakaro, dedam kiaušinį, krakmolą, druską. Viską gerai išmaišom. Virtą jautieną sumalam, dedam apkepintą smulkiai supjaustytą svogūną, dapilam sultinio, kad nebūtų sausa mėsa, beriam prieskonius. Imam saują bulvių, darom kaip cepeliną, įdedame įdara, suplojame kaip paplotėlį, apvoliojame džiūvėsėliuose, kepam aliejuje. Valgoma su tirpintu sviestu, galima ir su grietine bei grietininiu padažiuku. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 kilogramai bulvių (virtos)
- šiek tiek krakmolo (3-4)
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 kilogramo jautienos (virta)
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio (jautienos)
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves sutrinam, ataušinam, galima net iš vakaro, dedam kiaušinį, krakmolą, druską. Viską gerai išmaišom. Virtą jautieną sumalam, dedam apkepintą smulkiai supjaustytą svogūną, dapilam sultinio, kad nebūtų sausa mėsa, beriam prieskonius. Imam saują bulvių, darom kaip cepeliną, įdedame įdara, suplojame kaip paplotėlį, apvoliojame džiūvėsėliuose, kepam aliejuje. Valgoma su tirpintu sviestu, galima ir su grietine bei grietininiu padažiuku. Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą