Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai bulvių (virtos)
  • šiek tiek krakmolo (3-4)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 kilogramo jautienos (virta)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio (jautienos)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves sutrinam, ataušinam, galima net iš vakaro, dedam kiaušinį, krakmolą, druską. Viską gerai išmaišom. Virtą jautieną sumalam, dedam apkepintą smulkiai supjaustytą svogūną, dapilam sultinio, kad nebūtų sausa mėsa, beriam prieskonius. Imam saują bulvių, darom kaip cepeliną, įdedame įdara, suplojame kaip paplotėlį, apvoliojame džiūvėsėliuose, kepam aliejuje. Valgoma su tirpintu sviestu, galima ir su grietine bei grietininiu padažiuku. Skanaus.

Autorius: jurate

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai bulvių (virtos)
  • šiek tiek krakmolo (3-4)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 kilogramo jautienos (virta)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio (jautienos)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves sutrinam, ataušinam, galima net iš vakaro, dedam kiaušinį, krakmolą, druską. Viską gerai išmaišom. Virtą jautieną sumalam, dedam apkepintą smulkiai supjaustytą svogūną, dapilam sultinio, kad nebūtų sausa mėsa, beriam prieskonius. Imam saują bulvių, darom kaip cepeliną, įdedame įdara, suplojame kaip paplotėlį, apvoliojame džiūvėsėliuose, kepam aliejuje. Valgoma su tirpintu sviestu, galima ir su grietine bei grietininiu padažiuku. Skanaus.

Autorius: jurate

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų