• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo (galima vištienos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek batono (supjaustytas kubeliais)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į faršą dedame sutarkuotą svogūną, 2 kiaušinius, prieskonius.
    Viską gerai išmaišome ir darome kamuoliukus.
    Pirma apvoliojame plaktuose 2 kiaušiniuose, paskui supjaustytame batone.
    Taip apvoliojame visus „pūkučius“.
    Puode arba keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame į jį „pūkučius“ (jie turi apsisemti aliejuje).
    Kepame, kol gražiai paruduos.
    Skanaus.

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo (galima vištienos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek batono (supjaustytas kubeliais)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į faršą dedame sutarkuotą svogūną, 2 kiaušinius, prieskonius.
    Viską gerai išmaišome ir darome kamuoliukus.
    Pirma apvoliojame plaktuose 2 kiaušiniuose, paskui supjaustytame batone.
    Taip apvoliojame visus „pūkučius“.
    Puode arba keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame į jį „pūkučius“ (jie turi apsisemti aliejuje).
    Kepame, kol gražiai paruduos.
    Skanaus.

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų