INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus (rudasis arba cukranendrių)
- 4 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
- 100 gramų saulėgrąžų (lukštentos ir kepintos)
- 50 gramų žemės riešutų (kapoti)
- 100 gramų sviesto
- 200 gramų avižinių dribsnių
- 100 gramų uogų (džiovintos)
- 50 gramų sezamo sėklų (baltos)
- 1 valgomasis šaukštas cinamono (maltas)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 160°C temperatūros. Sumaišykite dribsnius, uogas, riešutus, saulėgrąžas ir SANTA MARIA cinamoną. Pakaitinkite sviestą, medų ir cukrų keptuvėje. Įdėkite riešutus bei uogų mišinį ir maišykite, kol dribsniai juo pasidengs. Viską sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 30 min., vėliau atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.
Plonesnes ir traškesnes juosteles pasigaminsite, jei didesnėje keptuvėje kepsite plonesnį mišinio sluoksnį.
Autorius: Santa Maria
REKLAMA