Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 50 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 kilogramo kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 100 mililitrų jogurto
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 50 gramų mielių
  • 100 gramų uogų (šaldytos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakaitintame piene išmaišyti mieles bei 2 šaukštus miltų ir 15 min. Padėti šiltai. Kiaušinius išsukti su jogurtu, cukrumi ir lydytu sviestu. Likusius miltus persijoti į indą, supilti mieles, įberti žiupsnelį druskos, sudėti jogurto masę ir išminkius tešlą atidėti 30 min. Uogas atšildyti, nusausinti ir pabarstyti miltais. Pakilusią tešlą padalyti į tris dalis ir iš kiekvienos padaryti juostas. Jas dėti į riebalais išteptą formą, galus sujungti ir supilti kasą. Pynės viršų apibarstyti uogomis, lengvai jas įspausti ir padėti 10 min. Pastovėti. Po to pašauti į 180 orkaitę ir kepti apie 40 min. Atvėsinti, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 50 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 kilogramo kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 100 mililitrų jogurto
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 50 gramų mielių
  • 100 gramų uogų (šaldytos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakaitintame piene išmaišyti mieles bei 2 šaukštus miltų ir 15 min. Padėti šiltai. Kiaušinius išsukti su jogurtu, cukrumi ir lydytu sviestu. Likusius miltus persijoti į indą, supilti mieles, įberti žiupsnelį druskos, sudėti jogurto masę ir išminkius tešlą atidėti 30 min. Uogas atšildyti, nusausinti ir pabarstyti miltais. Pakilusią tešlą padalyti į tris dalis ir iš kiekvienos padaryti juostas. Jas dėti į riebalais išteptą formą, galus sujungti ir supilti kasą. Pynės viršų apibarstyti uogomis, lengvai jas įspausti ir padėti 10 min. Pastovėti. Po to pašauti į 180 orkaitę ir kepti apie 40 min. Atvėsinti, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų