Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 50 gramų svogūnų
  • 600 gramų jautienos
  • 20 gramų miežinių miltų
  • 30 gramų pomidorų padažo ((tyrė))
  • 60 gramų aliejaus
  • šiek tiek grietinės (truputį)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo mėsos nupjaustomos plėvelės, sausgyslės, riebalai. Mėsa supjaustoma pailgais plonais gabaliukais. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami dalyje riebalų. Likusiuose gerai įkaitintuose riebaluose pakepinama mėsa. Baigiant kepti mėsą, ant jos užpilami svogūnai. Iki rausvumo apkepinta mėsa su svogūnais sudedama į indą, pridedami likusieji priedai ir viskas troškinama. Baigiant troškinti, įpilama grietinės. Bifstrogenas į stalą paduodamas pašildytame dubenyje, pabarsčius kapotomis petražolėmis. Prie jo ypatingai tinka bulvių košė ir marinuoti agurkėliai, galima patiekti ir su virtomis daržovėmis.

Autorius: RM

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 50 gramų svogūnų
  • 600 gramų jautienos
  • 20 gramų miežinių miltų
  • 30 gramų pomidorų padažo ((tyrė))
  • 60 gramų aliejaus
  • šiek tiek grietinės (truputį)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo mėsos nupjaustomos plėvelės, sausgyslės, riebalai. Mėsa supjaustoma pailgais plonais gabaliukais. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami dalyje riebalų. Likusiuose gerai įkaitintuose riebaluose pakepinama mėsa. Baigiant kepti mėsą, ant jos užpilami svogūnai. Iki rausvumo apkepinta mėsa su svogūnais sudedama į indą, pridedami likusieji priedai ir viskas troškinama. Baigiant troškinti, įpilama grietinės. Bifstrogenas į stalą paduodamas pašildytame dubenyje, pabarsčius kapotomis petražolėmis. Prie jo ypatingai tinka bulvių košė ir marinuoti agurkėliai, galima patiekti ir su virtomis daržovėmis.

Autorius: RM

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų