• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų ananasų (konservuoti)
  • šiek tiek muskato
  • 1 kilogramas jautienos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų putojančio vyno (sausas)
  • 200 gramų mineralinio vandens (gazuotas)
  • šiek tiek raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų ananasų (konservuoti)
  • šiek tiek muskato
  • 1 kilogramas jautienos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų putojančio vyno (sausas)
  • 200 gramų mineralinio vandens (gazuotas)
  • šiek tiek raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos nugarinę arba sprandinę supjaustykite norimo dydžio gabaliukais: mažesniais ar didesniais.

    Jautieną apibarstome prieskoniais: muskatu, SANTA MARIA raudonėliu, druska ir pipirais.
    Sudėkite ananaso gabaliukus, supilkite šampaną, vandenį ir išmaišykite.

    Marinuokite mėsą 1 parą.

    Kepkite mėsą, suvėrę ant iešmų, grilyje ar ant laužo.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų