Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų agurkų
- 6 gramai česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 200 gramų pomidorų pastos
- 200 gramų jautienos
- šiek tiek druskos
- 50 gramų aliejaus
- 150 gramų grietinės
- 200 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus supjaustyti gabaliukais ir užpilti aliejumi, pasūdyti, įberti pipirų, įspausti česnaką ir palaikyti uždengus kurį laiką.
Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su prieskoniais ir grietine.
Jautieną iškepti ir, susukus į folgą, palaikyti 10 min. Supjaustyti gabaliukais.
Grybus pakepinti aliejuje.
Visus ingredientus sudėti į didelę lėkštę atskiromis krūvelėmis.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų agurkų
- 6 gramai česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 200 gramų pomidorų pastos
- 200 gramų jautienos
- šiek tiek druskos
- 50 gramų aliejaus
- 150 gramų grietinės
- 200 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus supjaustyti gabaliukais ir užpilti aliejumi, pasūdyti, įberti pipirų, įspausti česnaką ir palaikyti uždengus kurį laiką.
Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su prieskoniais ir grietine.
Jautieną iškepti ir, susukus į folgą, palaikyti 10 min. Supjaustyti gabaliukais.
Grybus pakepinti aliejuje.
Visus ingredientus sudėti į didelę lėkštę atskiromis krūvelėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą