INGREDIENTAI:
- 400 gramų bulvių (virtos)
 - šiek tiek juodųjų pipirų
 - šiek tiek petražolių
 - 150 gramų pomidorų pastos
 - 2 vienetai svogūnų
 - 400 gramų jautienos (liesa)
 - šiek tiek acto
 - 0.5 stiklinės baltojo vyno
 - šiek tiek druskos
 - 5 valgomieji šaukštai aliejaus
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virta jautiena plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos smulkiai supiaustytais petražolių lapeliais.
 
REKLAMA
 
  
