Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (malti arba švieži-sutrinti, lygus)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 2 vienetai paprikų (saldžioji)
  • 600 gramų jautienos
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas cukinijos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio peletrūno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (malti arba švieži-sutrinti, lygus)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 2 vienetai paprikų (saldžioji)
  • 600 gramų jautienos
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas cukinijos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio peletrūno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos nugarinę supjaustome norimo storio riekėlėmis. Cukiniją supjaustome griežinėliais, o paprikas per pusę ar į keturias dalis - išvalome.
    Sumaišome prieskonius.
    Mėsą ir daržoves apibarstome SANTA MARIA ir likusių prieskonių mišiniu ir apšlakstome aliejumi.
    Marinuojame apie pora valandų.
    Ir daržoves, ir mėsą kepame griliuje.

    Skanaus!

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų