Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 400 gramų ryžių
  • 4 vienetai svogūnų
  • 800 gramų jautienos (nugarinė)
  • 1.5 stiklinės marinato
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdama biri ryžių košė.
    Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, smulkintais svogūnais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 24-48 val. šaldytuve.
    Mėsa maunama ant iešmų, apibarstoma maltais prieskoniais, miltais ir kepama orkaitėje arba ant laužo.
    Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių.
    Valgyti tinka su raugintais agurkais ir marinuotais svogūnais.
    Skanaus.

Autorius: Svetlana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 400 gramų ryžių
  • 4 vienetai svogūnų
  • 800 gramų jautienos (nugarinė)
  • 1.5 stiklinės marinato
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdama biri ryžių košė.
    Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, smulkintais svogūnais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 24-48 val. šaldytuve.
    Mėsa maunama ant iešmų, apibarstoma maltais prieskoniais, miltais ir kepama orkaitėje arba ant laužo.
    Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių.
    Valgyti tinka su raugintais agurkais ir marinuotais svogūnais.
    Skanaus.

Autorius: Svetlana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų