Išverdama biri ryžių košė. Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, smulkintais svogūnais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 24-48 val. šaldytuve. Mėsa maunama ant iešmų, apibarstoma maltais prieskoniais, miltais ir kepama orkaitėje arba ant laužo. Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių. Valgyti tinka su raugintais agurkais ir marinuotais svogūnais. Skanaus.
Autorius: Svetlana
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
400 gramų ryžių
4 vienetai svogūnų
800 gramų jautienos (nugarinė)
1.5 stiklinės marinato
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išverdama biri ryžių košė. Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, smulkintais svogūnais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 24-48 val. šaldytuve. Mėsa maunama ant iešmų, apibarstoma maltais prieskoniais, miltais ir kepama orkaitėje arba ant laužo. Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių. Valgyti tinka su raugintais agurkais ir marinuotais svogūnais. Skanaus.