Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 400 gramų ryžių
- 4 vienetai svogūnų
- 800 gramų jautienos (nugarinė)
- 1.5 stiklinės marinato
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdama biri ryžių košė.
Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, smulkintais svogūnais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 24-48 val. šaldytuve.
Mėsa maunama ant iešmų, apibarstoma maltais prieskoniais, miltais ir kepama orkaitėje arba ant laužo.
Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių.
Valgyti tinka su raugintais agurkais ir marinuotais svogūnais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 400 gramų ryžių
- 4 vienetai svogūnų
- 800 gramų jautienos (nugarinė)
- 1.5 stiklinės marinato
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdama biri ryžių košė.
Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, smulkintais svogūnais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 24-48 val. šaldytuve.
Mėsa maunama ant iešmų, apibarstoma maltais prieskoniais, miltais ir kepama orkaitėje arba ant laužo.
Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių.
Valgyti tinka su raugintais agurkais ir marinuotais svogūnais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą