• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudasis)
  • 3 česnakų
  • 1 vienetas morkų (smulkintos)
  • 1 vienetas salierų (smulkinti)
  • 1 vienetas svogūnų (smulkinti)
  • 800 gramų jautienos (mentė)
  • 250 mililitrų alaus (tamsus)
  • šiek tiek druskos (ir pipirai)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai petražolių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai čiobrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudasis)
  • 3 česnakų
  • 1 vienetas morkų (smulkintos)
  • 1 vienetas salierų (smulkinti)
  • 1 vienetas svogūnų (smulkinti)
  • 800 gramų jautienos (mentė)
  • 250 mililitrų alaus (tamsus)
  • šiek tiek druskos (ir pipirai)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai petražolių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai čiobrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 150°C temperatūros. Mėsą supjaustykite į keturias lygias dalis ir pagardinkite druska bei pipirais. Po to apkepkite keptuvėje ir, sudėję svogūnus, morkas, salierus bei česnakus, nuolat maišydami kepkite dar 5 min. Po truputį supilkite alų, sudėkite SANTA MARIA petražoles ir vieną šaukštelį čiobrelių. Uždenkite keptuvę ir kepkite orkaitėje 3–4 val., kol mėsa suminkštės. Vėliau perdėkite ją į lėkštę ir uždenkite folija.
    Visas daržoves sumalkite trintuvu, sudėkite rudąjį cukrų ir likusią čiobrelių dalį. Gerai išmaišykite ir padažą patiekite su mėsa.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų