Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai paprikų
- 2 vienetai salierų (stiebai)
- 1 vienetas svogūnų
- 450 gramų jautienos faršo
- 50 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikų viršūnėles nupjauname ir išvalome.
Susmulkiname salierus, grybus.
Įkaitiname aliejų ir pakepiname keptuvėje svogūnus. Tuomet sudedame grybus, kai šiek tiek pakepiname sudedame faršą, prieskonius ir kepiname dar apie 15 minučių.
Kepinto faršo pridedame į paprikas ir pašauname į 180-190 laipsnių orkaitę 30-40 minučių.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai paprikų
- 2 vienetai salierų (stiebai)
- 1 vienetas svogūnų
- 450 gramų jautienos faršo
- 50 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikų viršūnėles nupjauname ir išvalome.
Susmulkiname salierus, grybus.
Įkaitiname aliejų ir pakepiname keptuvėje svogūnus. Tuomet sudedame grybus, kai šiek tiek pakepiname sudedame faršą, prieskonius ir kepiname dar apie 15 minučių.
Kepinto faršo pridedame į paprikas ir pašauname į 180-190 laipsnių orkaitę 30-40 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą