Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (nedideli)
  • 1 valgomasis šaukštas graikinių riešutų (smulkinti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 4 vienetai burokėlių (mažučiai, jauni)
  • 1 valgomasis šaukštas kastinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (nedideli)
  • 1 valgomasis šaukštas graikinių riešutų (smulkinti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 4 vienetai burokėlių (mažučiai, jauni)
  • 1 valgomasis šaukštas kastinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite burokėliams odelę. Supjaustykite burokėlius ir agurkus žiedeliais. Išdėliokite lėkštėje. Aplinkui pritupdykite kastinio. Pabarstykite graikiniais riešutais ir krapais.

    Ragaujant šviežią nevirtą burokėlį man iš pradžių nelabai patiko jame jaučiantis žemių skonis. Bet surizikavau ir pavyko. Kastinis visiškai tą skonį nuėmė ir liko tik salstelėjęs burokėlinis trakšt trakšt.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų