Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas porų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 9 vienetai lazanijos lakštų (lakštai)
  • 1 stiklinė konservuotų žirnelių
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 6 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (mėsos)
  • 1 vienetas kaliaropių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronų lakštus išvirkite pasūdytame vandenyje po 3 lakštus puode, kad nesuliptų. Mėsą pakepkite su trupučiu aliejaus, druska, pipirais bei kitais prieskoniais.
    Morkas ir kaliaropes sutarkuokite žiedeliais ir viską pakepkite su aliejumi. Tuomet apkeptas daržoves sudėkite į puodą, užpilkite truputį vandens, suberkite žirnelius, druskos, pipirų ir troškinkite. Baigdami troškinti įdėkite petražolių.
    Kepimo indą ištepkite aliejumi ir dėkite 3 makaronų lakštus (vieną šalia kito). Ant jų sudėkite mėsos įdarą ir patepkite jį 3 šaukštais grietinės. Tada dėkite kitus 3 makaronų lakštus, o ant jų - daržovių įdarą, kurį irgi aptepkite 3 šaukštais grietinės. Vėl dėkite 3 makaronų lakštus, užberkite sutarkuotą fermentinį sūrį ir kepkite orkaitėje apie 1 val. Valgykite karštą.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų