Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 vienetai batono (riekelės)
- 1 valgomasis šaukštas pieno (tarkuotas)
- 2 stiklinės sultinio (mėsos)
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batono riekelės iš abiejų pusių aptepamos sviestu, apkepinamos, sudedamos į ugniai atsparaus stiklo indą ir užpilamos sultiniu.
Ant viršaus įmušamas kiaušinis.
Sriuba įstatoma į 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir išverdama.
Kai susitraukia baltymas, ji pagardinama tarkuotu sūriu ir smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 vienetai batono (riekelės)
- 1 valgomasis šaukštas pieno (tarkuotas)
- 2 stiklinės sultinio (mėsos)
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batono riekelės iš abiejų pusių aptepamos sviestu, apkepinamos, sudedamos į ugniai atsparaus stiklo indą ir užpilamos sultiniu.
Ant viršaus įmušamas kiaušinis.
Sriuba įstatoma į 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir išverdama.
Kai susitraukia baltymas, ji pagardinama tarkuotu sūriu ir smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą