Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 vienetai batono (riekelės)
  • 1 valgomasis šaukštas pieno (tarkuotas)
  • 2 stiklinės sultinio (mėsos)
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batono riekelės iš abiejų pusių aptepamos sviestu, apkepinamos, sudedamos į ugniai atsparaus stiklo indą ir užpilamos sultiniu.
    Ant viršaus įmušamas kiaušinis.
    Sriuba įstatoma į 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir išverdama.
    Kai susitraukia baltymas, ji pagardinama tarkuotu sūriu ir smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.
    Skanaus.

Autorius: Ona

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 vienetai batono (riekelės)
  • 1 valgomasis šaukštas pieno (tarkuotas)
  • 2 stiklinės sultinio (mėsos)
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batono riekelės iš abiejų pusių aptepamos sviestu, apkepinamos, sudedamos į ugniai atsparaus stiklo indą ir užpilamos sultiniu.
    Ant viršaus įmušamas kiaušinis.
    Sriuba įstatoma į 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir išverdama.
    Kai susitraukia baltymas, ji pagardinama tarkuotu sūriu ir smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.
    Skanaus.

Autorius: Ona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų