Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • 100 gramų pieno
  • 200 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (šakelė)
  • 1 vienetas brokolių (šakelė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tai labai greitai paruošiamas, pigus, sveikas ir be galo skanus patiekalas, tinkantis lengviems pietums ar vakarienei.

    Įkaitinkite orkaitę iki 200C. Supjaustykite nuskustas bulves mažais kubeliais, išskaidykite brokolius ir žiedinius kopūstus mažesniais žiedeliais. Sudėkite viską į verdantį pasūdytą vandenį ir išvirkite, tik nepervirkite.
    Supjaustykite svogūną arba porą, apkepkite orkaitei atsparioje keptuvėje su aliejumi, po to sudėkite kubeliais pjaustytą šoninę arba kumpį, pakepkite keletą minučių. Sudėkite į tą pačią keptuvę išvirusias ir nusunktas daržoves, viską dar kelias minutes apkepkite. Kol mišinys kepa išplakite kiaušinius, įdėkite miltų, druskos, pipirų, įpilkite nedidelę stiklinę pieno, viską gerai išplakite, sudėkite kapotą žalumą. Šituo kiaušinių užpilu užpilkite keptuvės turinį, atsargiai apmaišykite ir leiskite dar truputelį pakepti, kol kiaušinių masė nusistovės dugne. Užbarstykite sūriu. Tuomet dėkite visą keptuvę į orkaitę ant viršutinių grotelių ir kepkite tol, kol frittata gražiai parus.
    Patiekite su šviežių daržovių salotomis.

    Skanaus!

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • 100 gramų pieno
  • 200 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (šakelė)
  • 1 vienetas brokolių (šakelė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tai labai greitai paruošiamas, pigus, sveikas ir be galo skanus patiekalas, tinkantis lengviems pietums ar vakarienei.

    Įkaitinkite orkaitę iki 200C. Supjaustykite nuskustas bulves mažais kubeliais, išskaidykite brokolius ir žiedinius kopūstus mažesniais žiedeliais. Sudėkite viską į verdantį pasūdytą vandenį ir išvirkite, tik nepervirkite.
    Supjaustykite svogūną arba porą, apkepkite orkaitei atsparioje keptuvėje su aliejumi, po to sudėkite kubeliais pjaustytą šoninę arba kumpį, pakepkite keletą minučių. Sudėkite į tą pačią keptuvę išvirusias ir nusunktas daržoves, viską dar kelias minutes apkepkite. Kol mišinys kepa išplakite kiaušinius, įdėkite miltų, druskos, pipirų, įpilkite nedidelę stiklinę pieno, viską gerai išplakite, sudėkite kapotą žalumą. Šituo kiaušinių užpilu užpilkite keptuvės turinį, atsargiai apmaišykite ir leiskite dar truputelį pakepti, kol kiaušinių masė nusistovės dugne. Užbarstykite sūriu. Tuomet dėkite visą keptuvę į orkaitę ant viršutinių grotelių ir kepkite tol, kol frittata gražiai parus.
    Patiekite su šviežių daržovių salotomis.

    Skanaus!

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų